de blev en dag på straaanden

nej nästan, 45 min kanske. Så vi passade på att ta lite bilder. Nu har ja nyss tryckt i mig en macka. Mycket data häng idag. Men ska snart gå upp för o fixa mig inför kvällen! Gäller att komma upp imorgon annars blire rhodos ändå, nej skoja bara. klart ja kommer upp. ska ställa två alarm. tadaaa. vi hörs i morgon eller kanske senare










rhodos rhodos

jag sitter fortfarande och häckar i soffan här. Inget att göra. ja väntar på dem andra, som har varit borta en timme nu o gjort något? jag vet inte. Så datan är mitt underhåll just nu. sista gången jag sitter vid datan här nere. är tvråååål hungrig. funderar på att gå o köpa en pizza slize. den godaste pizzan ja ätit seriöst. Mums. som alison skulle säga. Trött är jag med.  Kanske en nap innan kvälleens gång? äääh jag vet inte. tycker dom ska komma nu men de lär ju ta några timmar till kanske?


hallå hallå

uff, vad varmt det är. Har städat ur våran lägenhet o flyttat in till alison över natten. Sara ska bo där nu. Så slipper hon bo så långt bort som vi fått gjort. Stackarn kan ju inte bo där själv. Idag blire alkohol. Synd att det inte är någon sol. skulle varit shönt att sola sista dagen. Har bara solat ca. 3 ggr. Får väl hoppas på en sommrig sommar i sverige. Är lite nervös eller aa jätte nervös för att flyga imorgon. Från sverige till rhodos var helt Ok. men ja kommer virra bort mig på flygplatsen här nere. Ja vet inte hur man ska göra. haha. Det ordnar sig säkert.

Ha de bäst




Hann ligga 40 min sen kom stora åskmoln!


godnatt

nu ska jag bege mig hem till min lilla lya i slummen i grekland ! för att kolla lite jersey shore sen prata skit med sara sen sova hörs imorgon. pusso gull



just nu

hejhå

haft myskväll med två underbara tjejer. Imorgon blir de ALin eftersom tisdag morgon beger jag mig hem. så nu sitter jag på cafe med min underbara sara. Att man kan klicka med en sådan person på bara en vecka är ju helt otroligt. känns som jag känt den människan hela mitt liv. Kommer sakna henne så mycket. men önskar henne al lycka. Och vi får ses när du kommer hem i höst! banne mig. glöm inte bort mig ;D

Jag är helt slut. trött som bara den. skulle kunna sova här och nu. men de är shönt att sitta o ta de lungt en dag iallafall.



sara <3



alison <3

då var de klart

Klappat o klart. Jag kommer hem till Sverige på tisdag. Anledning? jag går på min magkänsla. Vill inte rabbla upp  i bloggen. Men de gick inte helt enkelt. Kändes fel. Så det får bli en svensk sommar! Jag laddar upp bilder på tisdag när jag kommer hem. detta internet är så segt så de tar bara år och dar. men en bild på min sallad ska ni få. super duper god ! Inte så värst billigt här, de går väl på runt 100 kr varje gång du ska käka. eftersom vi inte har några kastruller o sånt så blire ju resturang mat varje dag. men maten är suuuper god ! mums.

Nej ett inlägg imorgon med !

PUSS alla söta


tjeenare

här sitter jag bakis+mensvärk o äter en macka. har inte så mycket att skriva, gjort samma saker varje dag sen jag kom. suttit på cafe, solat om de är sol. sen utgång på kvällen. idag får vi se vad som händer. men kan chansa på att de blir samma sak vet ni.


hejhej!

Tjabba, sitter på cafet o snackar lite skit. ska bege mig mot polen o ligga o steka lite. var ju jätte dåligt väder igår. ikväll äre ladies night på toxic såå de blir o mingla runt idag igen o dansa som vi gjort 3 dagar i rad nu. plus alkohol på de då. de blir säkert toppen. men känner att ja börjar bli lite sllliiiiten ! hah
men uppdatering kmr sen eller imorgon bitti


hej bloggen !

länge sen ja skrev. har inte haft tid eller ork att koppla upp till internet. men nu så. Sitter just nu på ett cafe här i närheten där vi bor. har inte internet i lägenheten så får gå hit. Har inte fått börja jobba än. så de har bara blivit legat vid stranden/polen. och festat. igår blev de lite för mycket kanske. vakna upp och hade inge minne av något igår. men kära sara min rums kamrat tog hand om mig. folket här e jätte roliga o helt underbara! men nu vill jag jobba jobba jobba!. om en timme ska jag på hälsokontroll, ta blodprov o sånt. Ikväll blir de väl o ta sig en återställare kanske? blir myckt alkohol. men de är ju sooommar! ni ska få lite bilder, blir uppdatering idag senare eller imorgon biiitii













beställde en sallad, men fick inte riktigt den salladen ja tänkte








hejdå

jag håller på pussa min kudde o säng hejdå! dem ja kommer sakna mest. haha skoja. Åh känns tufft att lämna allt. men skoj för nya äventyr !

Jaja, hejdå sverige. Jag uppdaterar så fort ja får tillgång till internet där nere! Älskar mina vänner o familj

smell you soon !


pusst

inge bloggande idag jag vet förlåt. haft fullt upp, vart på tuna park, stan, arbetsförmedligen. nu har ja packat klart också. Några saker jag ska slänga i inatt innan vi beger oss mot flygplatsen!


hejhå!

håller på fixar mig, ska ta en sväng till tuna park o stan för att fixa de sista innan resan! Fortfarande inte packat klart. men de ordnar jag ikväll ! kommer ett inlägg sen

panik

jag har gått o trott sen jag bokade biljett till rhodos att jag åker onsdag morgon. Men sen berättade min käre far o mor idag att de är tisdag morgon. O ja blev helt panik. Tänker ni att de bara är en dag extra. Men jag hade planer ja skulle göra imorgon+ plus tisdag. vilket jag nu får göra allt imorgon istället. Har spenderat dom två timmar nu att försöka packa, vilket går åt skogen.





fick min tacco jag vart sugen på hur länge som helst

godmorgon!

inte så god morgon,  vaknade med feber o allmänt död. Tagit en alvedon så känns bättre nu. Igår var ja ju på gröna lund, de va skoj! bara att de var sjuukt mycket folk! stötte på både Linda Rosing som var grymt snygg mykt finare i verkligheten,  och kissies bror peter. Kom hem vid 23 tiden, då gick vi till royal o satte oss o tog några öl. Var uber trött, kändes som ja skulle kunna somna hela tiden. Men de är mysigt där. idag blire tvätta för i morgon ska jag packa. jätte sugen på tacco också!! nej ni får lite bilder, sen kommer uppdatering sen

Poss















nya bergodalbanan

























Sååååja!


tada

Ska ja bege mig mot tåget för en dag i stockholm. grönan here I come.


konstigt?




tur att man inte tog de där så seriöst då?

fick lite "nostalgi" från tidigare. Hoppas jag inte förstört något som tydligen varat länge. jajajajaj! all lycka till dom.

nu då. ja kom precis hem ligger uber bakis i sängen, tänkte sova en timme till. sen förbereda mig för stockholm. för idag blire GRÖNA LUND! wihooou !
 
Ja är ganska feg när de gäller karuseller. men själva grejen är ju bara roligt ! men sitta på ett tåg är inte något ja känner för just i denna sekund! höhöhö, ska försöka ta bilder. Konstigt inlägg? bakis+ångest inlägg.

jaha igår då? vad hände då, joo ja var med frugan lollo, vi gick till royal. inte så mycket minne av de. utan de blev bara massa drama där, sluta med att ja satt kl 2 där själv? hah aa, iallafall. träffa nina, en tjej. typ 3 år sen ja såg henne? sen när dem väl stängde gick ja o träffa en kompis o sen decka jag där. vakna upp lite panikig för ja ska till sthlm. ringde mamma, o åkte hem. en låååång historia kort.

träffa mitt såkallade "x" igår på krogen. kändes konstigt? men shönt för ja hade inte samma behov längre. lättare.

JUST JA, adjööö om de nu blir så att vi dör idag.


sådär

dagens klädsel, idag blire som sagt Öl. blir säkert en toppan dag/natt.  


goddag !

Nu ska jag hoppa in i dushen för att börja förebereda mig för ikväll. ni får lite bilder



min bakis mat




gud har inge ansikte




musik



Haha, den är ju för bra !! älskar gammla rock klassiker <3

ångest?

Skrev ett inlägg men eftersom blogg.se är så stört så försvann de ?

iallafall så borde de vara förbjudet att ha telefon på fyllan. Igår är bara helt suddigt.  Gjorde, o sa saker som ja inte mena och som inte borde sagt/hänt. fjsdkfnhnreöA så känner jag nu.

Ikväll ska jag ta min sista krogrunda här i sverige på ett tag. Få en bättre fylla idag än igår?
. Pratar iallafall med lollo i telefon. Gick upp 7 imorse så måste pröva sova någon timme till så man orkar ikväll !

DÖÖÖÖÖÖÖH!

Ska kolla om ja knäppte någora bilder igår ocksååå

så måste ja säga hejdå också om vi nu dör imorgon! älskar mina vänner o familj


ajööö

hejdå mina kära läsare, nu ska jag bege mig ut ! ni får ha en underbar kväll PUSS


haaaaalåååj

Idag är man på BRA humör! solen skiner o allt känns toppen ! Gjort lite ärenden på stan idag, växlat pengar, o köpt basvaror till rhodos. Ikväll blire öl öl öl och... ÖL. Ska kolla in royal. dem har någon premiär grejjj. stå o reta tobias, va jobbigaste kunden i världen!

nej nu ska ja skynda på o fixa mig. sen blire systemet PUSS !


inatt inatt e de du, e de ja

filmen var as bra, och rolig. Där efter gick jag och lollo till royal. Idag ska jag bara ta de lungt. Eller aa ska in till stan o sola typ,  kanske träna. var ju helt död igår när ja gjorde de. sen måste ja växla in pengar.

Godnatt/godmorgon !












!!!!







BIO !  BYE

14.59

Fått Tv crush på Vinny från Jersey Shore. Uber söt ju ! och en av dem roligaste att kolla på i huset! gaah

                                       

10.14

godmorgon suckers!

Gick upp för 45 min sisådär! träning står på schemat! Önska mig lycka till. Lär ju få en hjärtinfark eller något, När jag satt och njöt av min frukost imorse framför tvn var det ett repotage om att världen går under på lördag. Alltså inte att den ska men dom pratade om det. Att det blivit så stort att dom tar upp de på nyheterna visste jag inte. Vi får hålla tummarna att det inte är så mina vänner.
nej nu ni. Ni får ett inlägg när jag kommer hem så får ni se hur de gick.



Soligt väder nu på morgonkvisten, lär ju bli regn sen

vissa saker blir aldrig av

Jag och mina serier, just nu har jag lagt mig till rätta i sängen för att kolla Jersey shore. Såå bra. Tycker om realety (?) serier. Så det är väl de ja ska göra resten av kvällen. Imorgon ska jag upp tidigt så måste försöka komma i säng tidigt. Somnade 5 imorse , icke bra. fast o andra sidan måste ja vänja mig de är väl dem tiderna jag kommer få jobba i sommar.

kommer kanske ett inlägg senare, eller imorgon

                                        

heeeelo!

Idag har det inte hänt mycket, vart på stan en snabbis och solat med lollo. Måste få upp lite färg. en vecka kvar bara ! dun dun dun. Imorgon blir de att prova på träna igen. var ju över si sådär en månad sen? Kommer bli hårt. men man mår ju mycket bättre efter. Sen på kvällen blir de bio <3

Nej mer uppdatering kommer sen


dö?

Enligt bibeln kommer jorden gå under den 21 maj? Det kommer komma en stoor jordbävning. Vi fick bara 7000 år enligt bibeln och dem 7000 åren tar tydligen slut den 21 maj. Har två kristna X så jag slängde nyss iväg ett sms till ena för o fråga vad han tycker om säger om saken. jag tycker det är lite läskigt. Jag tror på övernatuliga saker, gud alltså. Jag är inte kristen utan jag tror de finns nå högre än oss där ute/uppe. Men å andra sidan tror ja lite på att vi kommer dö 2012. Man kan ju bara vänta och se.

                                                  

hah !

En trailer vi gjorde när jag gick i första ring. alltså 3 år sen. hah, inte kollat på den på kanske 2 år. Så de tar fram gammla minnen från skolan.



MÖÖH

Ja blir så otroligt sur på Sverige just nu, varför regn? Kanske de hellre än snö. Men det som var så fint för några dagar sen. nu vill man ju inte sätta en fot utanför dörren. Kan dock vara ganska mysigt med regn ibland. Måste börja packa resväskan snart. men fan va svårt de kommer bli. hur packar man för 4 månader? hjälp.


helooo

Ja somnade inte om, utan jag ladda ner en film som jag la mig o glodde på istället. Blood out heter den. riktigt bra film. handlar om gäng, o kriminalitet. tror den har en förknippning med filmen blood in, blood out.


!

vakna upp  av att de SPÖ regnar ute? blää, nu ska ja lägga mig under täcket o försöka sova en timme till. Sedan ska jag försöka pallra mig in till stan för att sola.

ciaaoo !

BB

big brother har ju blivit helt kefft. Alla roliga har ju åkt ut. Ett gäng tråkmånsar kvar. Dom ända som är värda att vinna är simon, och christian.

Peter en gubbe som tror han vet allt.

Madde tråkmåns som kanppt pratar

Gurkan Falsk, snackar skit bakom ryggen så fort han får möjlighet

Martin jaa, han är väl OK, snygg att kolla på!

Sara är bara kändiskåt



tankar

För ett tag sen gjorde jag och mitt X slut, jag hade fått reda på att han varit otrogen mot mig ett tag. Jag behövde min tid att tänka. När jag sedan var villig att försöka förlåta försöka lägga det bakom mig var det han som ville ha lite tid för sig själv. vilket ja förstod, det har hänt myckt runt honom. Men det visade sig att tiden han villa ha själv, hade han börjat träffa en annan tjej. Vilket jag då inte visste, för han höll fortfarande kvar mig. gav mig falska förhoppningar, sa saker att han han fortfarande älska mig. Att de var han o jag att vi inte skulle träffa andra. Jag frågade han om den andra tjejen om det var sant? att jag inte ville blanda mig in i hans liv igen om han träffade henne. Han kom med nya lögner och sa att dem bara var kompisar att han ville ha mig. nya lögner varje dag, som jag gick på. jag trodde han verkligen ville. Så vi började träffas igen efter ett tag ifrån varandra. Och även om ja visste innerst inne att de han sa var lögn. valde jag att tro på han. tills  igår då jag fick träffa den andra tjejen. och sanningen kom fram, att dem har träffats, umågåtts, som mer än vänner. Han och jag var tillsammans nästan 2 år. Vilket första året var väldigt bra. Jag hatar han nu, jag hatar han för alla lögner han sagt, jag hatar han för hur han behandlat mig, men mest av allt hatar jag han för ja är rädd att bli kär igen. Tänk om man fallar för en likadan iditot som han. Att få sitt hjärta krossat o stampat på var svårare än jag trodde, jag har levt som ett spöke ett bra tag för allt som hänt. Även efter allt som hänt önskar jag honom lycka. för jag vet att han kan vara en bra person. han låter sitt ego ta över ibland bara och tänker inte på människorna runt om sig och konsekvenserna. Jag försökte länge få det att funka, mer kan man inte göra, men att leka med två tjejers känslor är droppen. något man ej kan förlåta. Jag har tusen tankar kring detta, varför? är ett ord som jag aldrig kommer få ett svar på. Han har utnyttjat mig och mina känslor sista tiden. och inget han sagt om oss har stämt. om hans känslor kring oss,mig.


jag tar en bloggpaus,
orkar ej
Pus


uunntz

sitter hemma hoss lollo, ska till tobbiga tobias och dricka lite. sen blire nog dannes ikväll?
VI hörs i morgon gullungar !


Att leva och inte riskera är som att riskera att inte leva

Min näst sista helg här i sverige. Gud vad jag kommer sakna mina vänner o familj. Ikväll blir de öl. Men det blir en lugn lördag. Har inte så mycket mer att säga, är ganska tom på ord.


?

förvirrad



blää



fredag fredag fredag ! O man vet inte vad som händer?


I'm sorry!

Jag var inte hemma på hela dagen igår, och kom hem på natten och då orkade ja verkligen inte blogga! Gick upp 8 imorse wiiho! nej men de e för ja har möte kll 10 i stan. Så de var bara att tvinga sig upp. Ni ska få lite bilder från vad ja gjorde i onsdags!





















SÅDÄR! vi hörs när ja kommer hem


hallåååå

tjenare bloggen!
Dagen visade sig vara ganska toppen även fast man vaknade på fel humör. Ni ska få bilder imorgon är inte hema nu. men kände att ja var tvngen att uppdatera. blir ju lite som ett beroende att blogga. Ikväll blire grillning,öl, sen utgång! Så vi hörs imorgon mina kära ! <3 puss



ja e kär i mig själv

10.13

Då var man"fixad" o klar för att bege sig ut i soliga eskilstuna idag! Jag vet inte när jag kan uppdatera. Så ni får väl hålla utkik !
Jag har en dålig kläddag, hårdag. o  ALLT dag. En sån dag man bara vill sätta sig ner o dö o gråta. Ingen aning vf? kanske fått för dåligt med sömn. Somna ju runt 4, o gick upp innan 9. Får väl ta en naaap sen o vakna upp på rätt sida hoppas ja.


godmorgon!

gäsp, gud vad trött ja är. ändå har jag hunnit med en dush och en frukost. men inte piggnat till än. Vi hörs senare

just nu

kollar andra säsongen av 90210 ska sova snart. ska upp tidigt imorgon. Så vi hörs imorgon sötnosar !






19.19








tack <3

you and me


Söt låt! Hah, kan en låt va söt? texten är söt tycker jag.
Förra sommaren fanns det inte ens i mitt huvud att jag skulle vara här i de här stadiet idag. Det kommer bli en bra sommar




god morgon!

hallå där, och godmorgon. Inatt sov jag som  en prinsessa. vaknade inte en ända gång. Var så trött så ja somnade till en film ja såg på också. gick inte att hålla ögonen öppna. Idag är jag pigg och glad !! Får  fin besök av min gammla barndomsvän Natso idag också <3 Nej nu ska ja lägga mig o pressa lite i solen innan jag börjar göra mig i ordning !


heeelo

Nyss kommit hem efter spenderat kvällen med lollo. Så shönt när sommarvärmen börjar komma in. Får försöka njuta till max och hoppas de varar nu. Inte jävla snö mer tack.


bye bye

nu beger ja mig mot stan


17.52

Nu har ja precis kommit upp från dushen. Ska ner till royal med lollo. Måste ta vara på vädret så. why not.
En produkt ja köpte när ja var i thailand. Jag hade bränt sönder hela mitt ansikte, alltså de var knallrött. Och sen började ju mitt skinn trilla av typ? så ja var hela vit/röd fläckig, alltså jag har aldrig vart med om värre. Då fick ja gå till apoteket där och köpa en alovera salva som återfuktar jätte bra. Anväder den hemma med. Mitt ansikte blev mycket mycket bättre på 2 dagar efter ja börjat använda den.


just nu

ligger helt avdankad i sängen, solen tar verkligen på ens energie när man bara ligger o steker. Ligger och lyssnar på min favo låt just nu " mr saxobeat" såå bra. Ska hoppa in i dushen när som. om ja orkar gå upp bara. nee ni, uppdatering kommer sen


tips!



en jätte bra film om man tycker om komedi! rekomenderas starkt.




äntligen?

Inte kunnat blogga på hela dagen igår :S måste vart något fel på blogg.se men nu gick de tydligen! Så ber så mycket om ursäkt. Lördagen spenderade jag med lollo. Vi käkade pizza o drack öl. När vi sen besstämde oss för att ta sista bussen kvart över 11  ner till stan. Royal fick de bli ! Och de var trevligt. synd bara att de alltid är så mycket folk där. Måste ju nästan kämpa för att få ett bord lixom? Sen stöter man ju nästan alltid på en eller annan idiot. Vardagarna är mysiga där. Om man vill ta en öl i solen. Ja ja, igår gjorde ja inte mycket heller. satt o kolla film bara. Sov till 4 kanske? sen låg jag bara och degade. bakis. Vad sker idag då? de återstår o se. nej nu ska ja lägga mig i solen en stund till. de är ju sjuuukt varmt idag?

Puss










!!

Fan? vet inte hur ja ska göra, myskväll med chips eller ute kväll ? Raaaah! Vill ju båda lixom.. hjälp.
Sov två timmar efter ja skrev förra inlägget, och de behövdes. Nu sitter jag i morgonrock med turban på huvudet. ska börja fixa mig lite smått sen får man väl se hur de blir. Ska iallafall iväg o käka Pizza med loiis! nämnligen fått lära mig att fett o vatten o bra mot baksmälla ;) !

haha aa hörs sen. en bild på gårdagens outfit 


13.50

GODDAG!
Vilket väder! plus på de. Dirket när ja kom hem satte ja mig på altanen o njöt av solen med en milkshake! Ikväll ska vi till O´learys, BB medlemarna kommer ju dit. så man måste ju kolla. Måste nästan sova någon timme, men sånt hinner man inte? Tog bara någon bild igår. hann inte lägga in dem. kameran dog. så ni får dem sen !
Ha de bäst


hejhåj

Nuu ska ja bege mig mot Lollo, sen blire alkohol. blir väl inge mer inlägg ikväll antar ja. har jätte bråttom. så ni får inge bild på hur ja ser ut. men ni har få en på klänningen ja köpte !

Hejdooo ha en bra kväll


13.47

God morgon världen !

Idag är de fredag och det är ju = alkohol. Måste springa iväg till systemet men orkar icckkee! fast ja bor 4 min ifrån. Tyckte dem sa på radion att de skulle bli fint idag? men icka sa jag då. Det är ju mulet. Får väl hoppas att det är varmt då iallafall. Vi hörs när ja kommer hem



en gammal bild från radion

happy

Hallå!
Hur mås de, bara bra. Imorgon är de fredag, as shönt. Då måste jag släppa loss. Måste och måste villl. Idag har jag vart på stan / tuna park med lollo. Hitta typ inget? en klänning och örhängen. Men fanns fan inget. Så det blev lite misslyckat. Hah det är så roligt när man ser folk på stan som fasnat (?) i det här stadiet där man "hänger" utanför gallerian? människor som är äldre än en själv. Men dem kanske tycker det är roligt vad vet jag. Men finns väl andra ställen att träffas. EN låt som måste höras Mr Saxobeat. mm riktigt bra. lyssna på den om ni inte hört den än. jaja, nu ska jag hoppa in i dushen och dusha av mig den äckliga solarie lukten man får efter man solat! hörss sen







goood morgon!

spärrade upp mina ögon för kanske 20 min sen. Skulle kunna sovit längre, men var så himla kissnödig, intressant va? Så var de iallafall. Idag ska jag ner till stan med louise, ska sola. Sen tuna park. måste hitta något att ha på mig i helgen. men de finns ju aldrig något.  Jaja, ni får väl ett inlägg när ja är dushad o klar !


!!!!


elu

blev en solning på stan med louise, sen hem och inte gjort något har ladda ner någon ny serie. svensk som ja nöter. älskar ju serier. Nu ska jag hem till en killkompis och kolla film. blir väl ett inlägg senare höööörs ! PZ


13.57

Bikinin ja köpte i veckan.


Nu ska ja bege mig mot stan! hörs


goddag

Happ, inte världens bästa väder idag inte? Men det är ju Sverige vi bor i. de får man inte glömma. Det landet kan ju aldrig bestämma sig för att fortsätta ha soligt o varmt. Nej de måste vara växlande väder snö i maj lixom. Ligger o kollar på något brittiskt program på 4an? Aldrig sett, ska hoppa in i dushen och göra mig i ordning för dagen. Måste in till stan i detta jävla väder !



kallt,kallt,kallt

Hooj!

Ligger i min säng och kollar desperate houswifes ! Inte kollat på två veckor, så nu njuter jag. Mitt favvoo program på hela veckan ! Imorgon tänkte ja försöka mig på att träna igen, as länge sen jag gjorde de. Känns nästan onödigt med träningskort. men ett tag höll jag igång 3-4 ggr i veckan. Nu har ja blivit en deg säck igen. Ingen energie. Men får vi se imorgon. lär vara heeelt slut ! nej nu är reklamen slut.




tada !

då har man vaknat lite då. fortfarande sjukt seg o skulle kunna sova mer. Ont i huvudet, trött, seg, . hungrig. haha fan vad  man klagar då? men man får göra de i bland !
nej ska gå upp o göra mig något att äta.


Hola!

Är du bakis malin? Jooo ja tack de är jag.
Nej skoja, urs. kom nyss hem.  inte sovit en blund, eller jo en timme kanske?
Nu pratar ja i telefon med min kära fru. Ska försöka sova typ.
hörs väl om någon timme!



HÖLL I EN ORM!








...

Ikväll blire mat o öl på stan !



från cubus!


gäsp

urs vad trött jag är, skulle kunna sova några timmar till. men lika bra att gå upp. Måste iväg till tuna park, inahandla saker till rhodos, får lite smått panik, om 22 dagar sitter ja på flyget, och jag har inte köpt  något av de ja behöver? Så typsikt mig, vänta med allt till sista sekunden. nej nu ska jag kliva upp från min varma säng.

Vi hörs sen


fsogohugjfgbs

kul kväll igår ! kommer dock inte ihåg hälften av den! trevligt folk , och gott om alkohol
















!!!

gaaaaaaaaaaah !

ångest, ångest, ångest!

RSS 2.0