hejhej

precis kommit hem till selma ! ska fixa oss smått sen kommer fredrik och hämtar oss, vi hörs imorgon

ha en bra valborg!

Hallåj!

varmt,varmt, och varmt. eller ?
Legat ute o solat en timme typ, måste börja fixa mig och ta tåget mot stockholm sen. mamma och pappa har varit och kolla nytt hus idag ute i sundbyholm. långt? Vet inte om jag skulle kunna klara av att bo såå långt från stan. går ju typ inga bussar. Tur att ja bosätter mig någon annanstans ett tag. nej, idag är de ju valborg och sista April. gud vad fort April har gått, tyckte de nyss var 1 April. Men de är väl bra det med. Nej vi hörs sen Pusspuss!


natt inlägg

alltså jag kan inte bestämma miiiig ! Ska jag vara blond eller brunett? tycker de e sjukt snyggt med brunetter. Men när jag färgar brunt går det ur efter 1 månad kanske, och då får jag mina fula mellan blonda färg på håret. hatar den ! Så då måste ja slinga tusen gånger om för att få någelunda blont hår. Vill inte ha mellan blond. O färga brunt hela tiden blir ju jobbigt. faan jag vet inte !!





eller


Goooooooooooodkväll

godkväll mina kära !
Hoppas ni har en dyng eller lugn fredag! Själv har jag bara tagit de lungt. de har varit toppen! men imorgon är de andra bullar, då är de valborg + stockholm = alkohol för min del! kameran ska med också! så  ska jag försöka ta myckt biiilder. Jag tycker alltid de är roligt att kolla bilder, folk ja känner eller inte känner. Happ denna vecka har jag faktiskt känt mig glad, ovanligt glad på länge. såå shönt. jag ser så mycket fram emot min resa och mitt nya boende. Känner inge behov av att stanna här. Synd dock att saker o ting tar slut som kunde blivit någe bra. Men  jag är öppen för nya människor och nya saker i mitt liv nu. Nää hörrni! Jag ska kolla klart reprisen av BB klart nu eftersom ja missaa tidigare. Sen ska jag kolla klart en film.



tada!

Nu ska jag bege mig mot tuna park för att kolla om jag hittar något att ha på mig imorgon, och köpa en bikini!


14.58

holabandola!

ÄLSKA vädret <3 det kan få fortsätta såhär nu tycker jag. Idag blire tuna park med Lois ! Ikväll blire bara mys tror jag, eftersom jag åker till stockholm imorgon. Men man vet ju aldrig, kan ju vara ganska svårt att ligga inne o kolla film när de är så fint väder ute? men känner inte för att dricka alkohol och ha ångest imorgon heller, äsch ! kanske blir en mysig film ikväll igen, ååh tyckr fortfarande filmen från igår var SUPER! nej, vi hörs sen när jag kommer hem!




tudelu

Ville bara tipsa om ni ska kolla film, så kolla denna ! Riiiktigt bra, kunde inte slita ögonen från den hela tiden. give it a try!


16.26

fick  i uppdrag av mor min att springa iväg till affären och inhandla lite saker, inget man säger nej till sådär i detta fina väder! Plus att humöret är ju på topp idag! Snart är det ju valborg också, den firar man i stockholm detta år!




bööh

gud vad varmt det är ute, höll på dö när jag skulle sola. meen de e ju soft de meeed. nu ska jag hoppa in i dushen och göra mig redo o klar för denna dag


hej allasammans!

heluuu, ovanligt glad jag var idag när jag vakna? länge sen, kanske börjar allt vända? sen är det otroligt fint väder också. ska lägga mig o sola en timme typ. passa på. Inte en kotte hemma, shönt. Idag då? blir de nog att ta de lungt. Pratade med en gammal killkompis igår, snacka om att kolla nån film idag? why not, inte mycket bättre för mig på dagarna ! Så vi får se hur de blir med det. nu ska jag lägga mig o njuta av solen ! Hörs när jag kommer in puss puss


såja

nu är jag klar, ska dra nu. Ska försöka ta lite bilder ikväll ! Pusspuss


eellu

fix fix fix! vad hände med de fina vädret vi haft? de är ju varmt men det är ju mulet? Idag hade jag jeans shorts o linne o tyckte de va varmt. men ingen sol? hm... nej men vi hörs sen

  

cha cha

chaa chaa blooooogeeeen!

Nu är det dags att pallre sig upp ur sängen och in i dushen kanske? Var ju planerat att dricka idag, men gjort det sen i torsdags. kan ju inte motstå i detta vårväder, även om det var piss väder igår. äsch får väl se hur de mås efter dushen.

höörs sen



gårdagens utkletna smink (Y)

öööh

helt död, ni får uppdatering senare

hejhejhej

Fix ! Sen blire stan, och mys, och alkohol. Inte bästa vädret? men vad gör det, varmt är det ju. Får vi se vad en tisdagskväll som denna har att erbjuda

Puss alla!


14.26




Såååja

nu är man väl klar att bege sig mot tuna park. mååste inhandla några nya brillor. och har redan kikat ut några. Sen blire glassa i solen med en bärs mohah ! hahah aja. Vi hörs väl ikväll eller imorgon ;)
Puss&kram !






glömt att hälsa alla en glad påsk!! även om den är över

taaack

Fick ett presentkort och en flaska rosé av bror min. han tyckte jag skulle pröva på att dricka lite rosé. Som ni vet är jag ju en ölare! Men rose vin är ju de godaste vinet om man dricker vin. Så tack så mycket igen :)får Sätta mig i solen och ta ett glas någon dag.

Nu ska jag fixa mig smått, ska springa iväg till tuna park, sen blire öl med frugan


ojoj

gud vad jobbigt det var att vakna idag. mina ögon ville verkligen inte hålla sig uppe, och knappt nu med. men måste gå upp min storebror kommer idag för att fira mig. hörs sen då


åååååh

Blev helt plötsligt sååååå taggat till rhodos ! Om en månad befinner jag mig där. Månaden jag spenderade i thailand var den bästa 2010! Och nu ska jag vara hela 4 månader nere i Rhodos, träffa nytt folk, jobba ! Och jag tror det kommer bli miiinst lika roligt om inte härligare ! ååh längtar längtar !

några bilder från thailand










hejhå

bara tagit det lungt idag och slappat ! Sånt som är tilllåtet på söndagar? Imorgon börjar en ny vecka. Ska eventuellt till stockholm i helgen. Alltid lika roligt att träffa Selma och vara där. nehe ska snart sätta igång en harry potter film hah ! tyckte dem var bra när jag var mindre. vi hörs imorgon


goderdagens !

hej alla !
nyss kommit innanför dörren. Vart i Torshälla. Nu ska jag lägga mig o vila lite tror jag. känner mig helt slut i kroppen. det är söndag idag? vad sker en dag/kväll som denna?

grattis till min morbror som fyller 40 år idag !



äckel vindrink?




18.51

Ikväll blir det alkohol hörs imorgon puss

hejhå

hej alla! Nu är jag hemma efter två nätter i borsökna. hade jätte roligt och mysigt! det där behövdes kan jag säga. Ni får lite bilder från dem två dagarna




























sådääääär

hej

blir ingen mer uppdatering idag, inte vart hemma, spenderat dagen i borsökna. kom hem för o dusha. nu ska jag tillbaka bilder kommer imorgon!

<3

godkväll

ätit och gjorrt mig klar, nu blir de mys och alkohol med mina gammla goa vänner Natta, Nikke, och Markus
Vi hörs imorgon !


snyft

buhu, nnu är mitt hår borta, avklippt, kapuut!! nej men nästan hon klippte en rejäl bit av deet iallafall, orkar inte lägga in bild nu. är för lessen. hah nej men man blir väl van. klippt, och solat. Lite snyggare kännar man sig. Måste börja sola mer nu. en månad sen åker jag och vll inte komma som värsta blekfisen.
Ikväll blir det att spendera kvällen i borsökna
ha de bäst alla

15.34

Såja, nu ska jag bege mig in mot stan. vet inte om de kommer någon mer uppdatering nu ikväll eller om det blir i morgon, men håll utkik!


hallå!

Gäääsp! vad trött jag är, kom hem för kanske en halvtimme sen. Bara sovit 5-6 timmar inatt. Ska försöka hålla mig vaken hela dagen utan att ta en naap. Men man vill ju inte vara seg och dåsig ikväll. Ska lägga mig på altan och kolla om de är så pass varmt att man kan sola lite? låter konstigt att säga att man ska sola i April, men. Sen tänkte jag bege mig in mot stan. Ni ska få två bilder på min födelsedags present av Lollo <3 har inte lagt ut det än men tänkte passa på nu. Nej ha de bra så hörs vi sen !







18.14

Igår satt jag och lollo ute och njöt av vädret med en varsin öl. det var shönt, bara det att de blåste lite kallt ibland. nu känns det att våren är här. såg att de va 18+ idag. När de började bli lite kallt gick vi till time out och satte oss där. Tog min oskuld på systemet igår också. inte så farligt. Nej nu ska jag  slänga i mig lite mat sen göra mig i ordning vi hörs i morgon !


puuh

Nyss kommit hem, vart och hämtat mitt pass och fixat lite saker på banken. Sen svängde jag förbi den här nya resturangen som öppnat? chop chop ? ganska gott. Men slår inte ming. Ville bara komma med en snabb uppdatering. Vi hörs sen




sådär

dushad och klar. Det blir att gå ut och sätta sig på någon uteservering i detta fina väder (Y)

Hoppas ni får en dunder bra tisdag


hallå!

Hej hej min kära, förlåt för att jag inte bloggat på 2 dagar. har inte riktigt varit på topp. Och om jag skulle bloggat skulle det bara vara arga o lessna inlägg. åhh vad jag har sovit shönt inatt, jag somnade strax efter 1 och det är nog några timmar innan 6-7 på morgonen. dock sov jag fram tills nu? Sov inte i min egen säng i natt, tror de var därför jag somna direkt. Ibland får ja något konstigt att jag inte kan sova bra i min säng? konstigt.
 Dem här dagarna har jag inte gjort ett piss! Idag funderar jag på att ta en sväng på stan, boka klipptid. MÅSTE klippa mitt otroligt slitna hår. kan knappt ha de utsläppt. Funderar på att säga " klipp av allt slitet" men då lär jag inte ha så himla långt hår längre. buhu. Nej ni får tyvär ingen bild, de kommer senare!

ha de gött alla


hej

Hinner inte skriva förlåt! uppdatering kommer ikväll


tralala

sådär, då är jag nääästan klar! sen blir de alkohol så de heta duga.
här får ni en bild hur jag ser ut, en vanlig svart klänning


saker som gör mig glad

saker som gör mig glad

När mamma har lagat min favorit rätt, Lax!

Musik!

När jag känner mig uppskattad

Folk med rolig dialekt

Dansa

aa nu kom jag inte på mer, de är väl fler saker som gör mig glad men ni får nöjja er med det!
Nu blir det att fixa sig inför ikväll, kanske kommer upp en bild på klädsen. mady mady!


yessbox

Det är ingen vanlig dag för det är MALINS födelsedag hurra hurra hurra!!
Haha, nej inte kul o vakna upp med huvudvärk. urs nej. Igår var en helt OK kväll.
Satt bara på royal och drack öl.

nej här får ni 2 bilder från igår, min o lollos nya kompisar




såja

Nu kan kvällen snart börja ! hoppas ni får en underbar fredag alla för det ska jag ha ;)

Vi hörs imorgon ! Puss&kram


Min första kärlek

Min första kärlek

Jaha, ehm min första kärlek heter Markus. Han är lika gammal som mig, alltså 91a. Vi träffades första gången när jag var 13. Båda hade börjat på stålfors skolan och gick i 7an. tyckte inte om han sådär då, men i mitten av 7an blev jag dunder kär i han haha. Och han sa att han tyckte om mig. Och sådär höll vi på fram och tillbaka, ända tills båda hade fyllt 14. Då blev vi tillsammans. 16 december. Markus och jag höll i 3 år tillsammans. tills vi var 17 år. Vi trivdes väldigt bra, och bråkade kanske någongång under dessa år. Vi kunde umgås varje dag ( blev så vi hade samma kompis umgänge) utan att bråka. Vi var inte bara tillsammans utan vi var bästa vänner. Jag sa allt till han. saker jag inte ens kunde säga till mina bästa tjej kompisar. men till slut blev vi för bra kompisar, och det kändes inte som att vi var ett par. Så efter 3 år av att varit tillsammans princip varje dag tog det slut mellan oss. Jag ångrar inte en sekund allt jag hade med Markus. Och kommer alltid att bry mig om honom. men nu är vi två bara kompisar och är på olika rutor i livet. vi pratar ibland, och träffas nån gång när jag umgås med min tjejkompis Natta, hennes kille är väldigt bra kompis med Markus. Och jag önskar han allt gott i världen.

Det var lite smått sådär om min försöka kärlek, dock var de ju snart 3 år sen.
men men!



väldigt gammal bild

Goddag!

idag är det fredag, som alla vet. Får vi se vad som händer en kväll som denna. Inte allt för vilt, fyller ju imorgon wihoo! Jag har "bakat" pizza med mamma, den står i ugnen just nu. Såå ska äta en bit sen dusha och fixa mig. vi hörs sen


hejhå!

Nu är jag hemma, jag spenderade kvällen hemma hos lollo, nu ligger jag och kollar BB. Lollo har fått en ny kompis, Nudl heter den, eller om det stavas Nudel :) ! söt söt söt

Någon komentera vart jag fått min Skinjacka ifrån, den kommer från cubus !




Mina drömmar

Mina drömmar

Jag har många drömmar, min dröm har alltid vart att få åka utomlands och jobba, och den har ju slått in. sen har jag ju framtids drömmar. Jag vill känna när jag är gammal och grå att jag verkligen levt mitt liv. Jag vill resa runt, känna att jag lever. Kan inte säga att jag har en stor dröm utan jag har många små olika. Jag har alltid viljat vara en ung mamma. Vilket har ändrats med tiden, med ung menar jag 18-20 års åldern. Nu känner jag att jag vill leva livet fullt ut, jag vill åka till afrika och sova i tält i savannen men vilda djur, jag vill göra någon påverkan i "världen" , jag vill skaffa mig en karriär. jag vill ha flera barn, man , och hus! Jag vill känna någon dag att jag levt mitt liv helt OK som jag velat det. Jag vill inte kolla tillbaka och ångra eller tänka att jag skulle gjort tvärtom.
Det är nog min största dröm, att jag levt ett bra liv som jag inte kommer ångra.

sådär de va lite om det, nu ska jag byta om lite sen dra ut! vi hörs ikväll eller imorgon





lista

en liten lista vad jag kommer skriva om dem närmsta dagarna

1. "Mina drömmar"
2. "Min första kärlek"
3."Det gör mig glad"
4."Ett speciellt minne"
5."Mina framtidsplaner"
6."Det här saknar jag"
7."Det gör mig lessen"



14.32

Smell you later !


godmorgon/godnatt

Här sitter jag halv 7 på morgonen och pratar i telefon<3 hörs sen

puss




JUUST NU

fy fy fy malin! nej men ibland får man!


trala

så var sagan slut. Nej vet ni, har vart jätte dålig på uppdatering. Men ni får sen ikväll kanske.


Hejdå lovers! Hörs imorgon eller kanske senare ikväll/natt




Rosa

det fick bli rosa !


se på fan

kolla vad jag hitta ute då? en blomma, första blomman jag sett i år. mmm våren och sommaren närmar sig snabbare  och snabbare. Förra året när jag fyllde så låg de snö på backen fortfarande. så man får väl uppskatta det lilla vi har nu.


hejhej!

upplev mer upplev mer, upp lev mer med bredbandsbolaget!  nej skoja bara, har lagt mig till ro i sängen och kollar tv, varva ner lite. Jag känner mig helt slut i kroppen idag? konstigt. Tänkte gå ut och ta mig en promenad sen. rensa tankarna lite grann. Det kan behövas ibland. fixa mina naglar som ser ut som hej kom o hjälp mig. Så får vi se vad denna dag har o bjuda på sen också! hörs sen


godkväll

Film och mys resten av kvällen

hörs imorgon



hoho

Nu drar jag ut en sväng! hörs ikväll


Bio

någon film jag måste se när den kommer ut på Bio är Scream 4 ! Kollade alla dem där filmerna när jag var liten, så måste ju självklart kolla 4an och kolla vad som händer i den.


03.36

Jag älskar att skapa, måla, fota och forma. Alltid vart ett intresse hos mig sen jag var barn. Ända upp till 9an var bild lektionerna mitt favorit ämne. När jag gick media var allt som handla om foto, eller forma det roligaste. Att få sitta o kladda på en tavla är väldigt avkopplande för mig. Att sitta o pillra med foton och vinklar är roligt för mig. Det är ett intresse som jag kommer bära med mig hela livet







Min kära vän Natso <3

grillning












såja

ska snart dra mig. Blir grillning på schemat! mysigt ska de blir. Blir säkert en kanon kväll.
Hoppas ni är ute o njuter av detta vårväder som vi fick idag!

Hörs senare ikväll eller imorgon Puss !




oj!

halv 8 somnade jag imorse. Låg och prata mobil hur länge som helst. Och hur glad blir man inte när man vaknar av detta väder?
Grillning och öl skulle inte sitta fel en dag/kväll som denna !


03.20

hjälp mig sova någon? igår kunde jag somna förens 6 på morgonen. vet inte vad det är med mig. Jag är helt enkelt inte trött. Eller för trött för att sova? vad hjälper mot sömnproblem förutom tabbletter? te, typ? äsch jag vet inte. wiho nästa vecka blir jag 20 barre larre! En ny epok i mitt liv! kan man säga så? det kändes rätt. Nu har jag tatt tag i mitt liv någelunda, borta hela sommaren, sen har ja suttit och kikat högskolor i stockholm till i höst. Så lika bra att satsa. vill inte komma hem och sitta en hel höst/vinter som jag gjort nu. Nej då kommer jag gå under kan jag lova. Eskilstuna är man inte så sugen på att bo kvar i. Det har inte så mycket att ge längre. Kanske börja om helt och hållet med en ny stad med! Har ju alltid haft planer att jobba utomlands och flytta till en annan stad efter studenten. Kommer väl ångra sig när man närmar sig 30 om man sitter och ugglar i sin hemort hela livet. hah nej nu lät jag negativ mot kära eskilstuna, förstå mig inte fel. jag har mååånga fina minnen här. Och jag är en person som har svårt att bryta vanor. Men de blir jag illa tvungen i sommar allt. Nej nu ska jag kolla klart på " det allra bästa med Felix härngren" Aldrig digga den killen, men efter solsidan tycker jag han är riktigt rolig!

Så är de väl bara invänta john blund. Och hoppas jag blir trött inann de börja ljusna ute !  


..

När jag var ute kände jag att någon eldade och det fick mig att påminna mig om 1 Maj och majbrasa. Hoppas det blir en lyckad valborg, tycker alltid det regnar eller är allmänt tråkigt.


!

man kan aldrig få för mycket bilder !

















påsk?

Jag älskar högtider, julafton,påsk, midsommar, halloween! Ja allt ! Man får en speciell känsla i kroppen. Julafton är ju helt klart bäst! Maten är ju det samma men den är ju så jäääkla god! Jag och en av mina bästa vänner Natso gick alltid påskkärringar när vi var små, plus hennes kusin. Vi satt och gjorde påskkort en månad innan. Det var ju en helt annan sak när man var liten. men jag älskar fortfarande alla högtider och kommer alltid göra. Kommer vara en petmaja med det när jag själv får familj!



Halloween

19.15

Happ? kanske ska hoppa in i dushen, legat och lata mig hela dagen i sängen och kollat prison break (Y)
Hörs sen puss puss


hejhå

Nu mår jag lite bättre, sov 3 timmar till. det gjorde saken lite bättre måste jag säga. får man se vad man hittar på en solig lördag som denna !? Åt en korv macka o varm oboy för att få lite energie.




Tvungen att slänga in lite sommarbilder, man saker ju sommar GANSKA myckt.









döda mig

hej mina kära vänner! inte alltid ni får ett inlägg 10 på morgonen nej nej nej, så här "tidigt" går ja bara upp när jag är bakis. Och jag kan ju medge att jag är DUNDER bakis o har bakis ångest. så det går inte att somna om. vakna upp vid 7 tiden " gör ja alltid när ja drukit" men kunde som tur va somna om. Nu ligger jag och kollar soppiga pogram på tv:n och har ont i huvudet. Snackar lite med min bakis vän lollo på facebook. Gaaah, några tips om medecin mot bakis o ångest kanske? Nej, ska man fortsätta att kolla dåliga program o försöka sova bort denna huvudvärk?

Vi hörs väl sen mina vänner


fredag

sådär ja, då var det fredag och det är ju = party! Vet inte än vad som händer sådär, men det återstår och se. Ska iallafall hoppa ini dushen nu. Ni får en bild på mina naglar. jag satte dit lite "pärlor" på dem igår när jag var hos lollo
Ha de bra alla!


visste ni att..

 

  • Jag älskar pasta, kan äta bara pasta och ketchup eller med kryddor
  • jag ryser varje gång jag hör någon borsta tänderna
  • Jag kan bli röd i ansiktet väldigt lätt
  • jag tror på andar, och övernatuliga saker
  • jag ville bli delfinskötare när jag var mindre
  • jag tycker rå korv är väldigt gott
  • jag är rädd för hur min framtid kommer se ut
  • jag vill kunna balett
  • jag vill bli en mamma någongång


såja

precis kollat klart filmen My name is Khan! Ooooo vad bra den var, både skratta o grät! riktigt riktigt bra. så om ni inte vet någon gång vilken film ni ska kolla på kolla på den!





Nej nu ska ja glo tv tills jag blir lite trött! godnatt alla


Ojdå

haha jag suger jag vet, men jag har faktiskt inte haft tillgång till data sen jag klev utanför mitt hem tidigare idag! I'm sorry ! Kom precis hem, nu ska jag kolla facebook, bloggar, sen kolla klart en film jag började kolla på inatt. Om den är bra tipsar jag er. Jag kommer inte ihåg vad den heter sådär i huvudet. inte så bra på namn om man får säga så! nej kanske blir ett natt inlägg eller så hörs vi i morgon! POSS






skulle steka korv som blev helt misslyckat!

Hej

förlåt för super kass uppdatering. Sov ut riktigt länge sen gick jag upp och dusha o åt mat. Nu ska jag straz springa iväg till tunapark med lollo
hörs sen
Puss


!

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world


sådär

fixar mig smått




tönt jag e

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: arg
Favoritgodis: oj många
Är det nåt du absolut inte äter: blodpudding
Kläder just nu: mjukis brallor,linne
Musik just nu: Rihanna -love the way you lie
Vad sa du senast: hejdå
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: öh vet inte, typ då dem hade stora klänningar på sig.
Sommarplaner: Jobba!
Fisk eller badkruka: Badkruka
Saft eller alkohol: alkohol
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Soligt, eller en regning sommarkväll
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: cigg,mat,alkohol
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Sparare eller slösare: har nog aldrig sparat till något
Bästa film: dirty dancing
Tror på liv på andra planeter: vet ej
Kommer du ihåg din första kärlek: absolut!
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: nej inte vad ja kommer på
Tror du på mirakel: ja de är klart
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: nja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: va?
Ser du på kärleken som ett misstag: inte all kärlek
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 - 3
Bio eller promenad: oj beror på vilket humör man är på
Är du kittlig: hah jo ganska
Snarkar du? vet ej?
Stjärntecken? vädur
Rädd för insekter? urs ja, speciellt getingar
Äckligaste insekten: geting
Största svaghet: vet ej
Det här är jag bra på: oj vene
Bästa bok? läser inte 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
flyga, eller typ läsa tankar.
Vad vill du jobba som? aa du ingen aning
Chips, morötter eller godis? chips, eller moröttter med dipp e ju ganska gött
Pizza eller hamburgare? olika.
Skriver du dagbok? hah mm ibland
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? redan gjort
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) mitt rum är typ alltid stökigt 
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? aldrig
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? nej
Gillar du att sjunga? mjo
Anser du att du är stark? hah nej
Brukar du sola? Ja, men de var ett tag sen nu dock
Vad gör du om du får hicka? väntar tills den slutar
Röker du? kan man väl säga, men inte lika myckt som förut. nästan slutat.
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? inget
Har du en besatthet? mig själv! skoja


15.02

mitt heineken linne tycker jag myckt om, Jag köpte det i Thailand för ca 200 bath. Och det är typ 50 svenska. Jag föll för det dirket när jag såg det. Stort,shönt o mysigt att gå runt med hemma. Sen är det ett plus att jag älskar öl också. Jag är den som sitter med en stor stark på krogen och inte med en drink i handen eller cider. urs hatar i princip cider. Jag kräks nästan alltid när jag dricker cider. Och jah kan bara behövt dricka 2 st sen kan de komma upp igen. aa nej men iallfall här får ni en bild på mitt älskade linne


Godmorgon!

nej kanske dax att kliva upp och göra någon nytta då?
tjingeling!


00.54

åååh vad tiden kan stå till ibland? saknar skolan lite ibland. Hade i princip alltid något att göra o tänka på. NU är jag helt glömsk. Kommer inte ihåg någonting. När man gick i skolan var det dunder shönt när man sluta för dagen på fredagen. ååh. sen var jag ledig måndagar i 3an så det var ännu shönare. Eller när man gjort klart allting o kunde ta en eftermiddag o "slappa" utan att behöva tänka på att " aa måste skriva det, måste skriva så" Uppskattade allting mycket mer. Nu är varje dag lika dan, den här vintern måste ha kännts som den lääängsta för mig. Äsch nu ska jag inte klaga för myckt, inte alla som får åka iväg över hela sommaren o jobba i rhodos! Hoppas jag träffar grymma människor där. bla bla bla. Ha det gött


haha!

En video på mig och louise från förra sommaren vi gör reklamen för  guitar hero




20.45

Nu är det bara att vänta..






åååh

Jag vill åka kryssning! Det är så roligt o speciellt på något sätt. miss, miss ,miss ! I höstas hann man med ca. 3 kryssningar på mindre än en månad. Mitt ex fick någon flipp o tyckte det var asroligt. Vilket det självklart var ! själv var jag helt pank o han bjöd mig på alla 3. det var roligt på den tiden.
Jaja, jag är as sugen på såna här chips som är formade som hjärtan o sen lite lösgodis kanske? Desperate houswifes börjar ju om ca.45 min så hinner nog iväg till coop. Jag bor 3 min ifrån coop så det går fort. Ändå tar jag alltid bilen, blivit för lat att gå dit ! haha neej, men en ren vana bara. det går myckt fortare.










17.20

Bastat/dusha ! Så nu känner man sig någelunda fräsh! Jag måste nog börja plugga svenska igen känner jag. Jag kommer fan inte ihåg hur ord stavas. Jag kan sitta ca.5 min och fundera på hur ett ord stavas sen är jag tvungen att google det typ. inte alltid men.
nej vi hörs sen ! Puss&kram skum banan!





sådär

Nu har jag ätit "frukost" Jag har varit vaken en stund, inte orkat sätta en fot utanför min säng bara. Mamma kom in och undrade var de var för fel på mig. Men jag har bara ingne större lust att vara social. Kanske åker in till stan senare och tränar en timme, eller så tar jag en runda ute bara. Det är så shönt när snön har försvunnit. 11 dagar kvar sen är jag 20 ! " inte tonåring längre" Även fast jag inte känner mig speciellt vuxen än om man säger så?
nej nej ! vi hörs sen Puss


!

Kan inte sova, kan inte sova, kan inte sova. Ja precis. nej men ska man behöva ligga vaken till 4 på morgonen för att tänka " jooo men nu kan jag nog pröva lägga mig " Tuur att jag inte kommer ha trött-problem när jag jobbar som bartender då ! I hope, nej om man kanske ska ladda ner en film ? eller kolla på PB. Nästan klar med s04, och de vill jag inte de e ju såååå bra !


Haha



Jag älskar denna bild ! Den är så jävla rolig. Kan inte sluta skratta !



Lollo vill ha en hippo hemma o gosa med !

godkväll

Sådär, nu ska ja kolla BB och hoppas på ett roligt avsnitt !
galet hungrig, och galet sugen på McDonalds ? någon, någon ?



jahap

Neej nu tänkte jag bege mig ut i "kvällssolen" och ta en promenix till coop, där efter beger jag mig till Lollo ! Tråkig uppdatering idag men är helt enkelt TOM på ord ?

Pussokram alla ! Kmr säker ett inlägg senare ikväll med


tjatja

hopp hopp, sitter i min soffa o glor tv? Ska till louise senare. finns inte myckt mer att säga


Söndag

Förut hatade jag söndagar, för det var dagen innan måndag. Eftersom jag inte går i skolan längre har jag börjat tyckt om söndagar, det är en sådan dag man kan ligga o lata sig i sängen precis heeeelaa dagen utan att få ångest för man inte gör något ! SÅ plus till denna söndag +

Nu blire chips o cola !


hahah



haha du e så trög <3

ja

nån bild från i fredags !








sådär

Då har jag precis kommit hem! Hade en trevlig kväll/natt på harrys med lollo. Liiiite myckt folk bara. Tror jag kom i säng vid 6 imorse. Vaknade vid halv 4 eller 4 så et jämna ju typ ut sig. Ikväll ska jag bara ta det lungt. tror jag ska moffa i mig något gott ska ändå träna hela veckan.

ha de gött






goddag!

Sådär nu är jag nästan klar för utgång. Blir att dricka idag igen. finns inte så mycket mer att göra på helger när man är arbetslös buhu :(
Nej, ska dra mig snart o hämta lollo. Får vi väl se vad denna kväll har att erbjuda.
Igår var de jätte trevligt hos jasse, tack tack. Blev dock ingen utgång, utan lollo o ja promenerad mot stan från skiftinge. eftersom vi missade bussen. Sen bestämde vi oss för att åka hem istället. Det kan väl vara  shönt det med vettu.


Nej slänger väl in ett inlägg senare, och kanske en bild på hur klädseln blir ikväll
ADjööööö


urs

Neej inte på topp just nu, ni får snart ett nytt inlägg när ja dusha o ätit o blivit lite piggare!



halloj

sitter hemma hos min fru lollo, vi fixar oss smått, sen ska vi åka till skiftinge till jasse.
Ni alla får ha en underbar fredag så hörs vi imorgon
PUSS



bilden har inget med inlägget att göra

Godmorgon!

Gick upp för en timme sen, passade på att sova ut riktigt läänge. Nyss dushat eller nyss och nyss, det var de första jag gjorde när ja gick upp, nu fixar jag mitt hår lite smått! Ska åka hem till Lollo efter 5 o fixa mig lite där sen bär det av till skiftinge där det ska drickas alkohol!! Japp japp, sen krogen I guess.
haft jätte konstiga drömmar inatt, både mardrömmar o bara vanliga, men riktigt riktigt konstiga :S 

Nej hoppas ni alla har en underbar fredag för de ska jag ha !

PUSS O KRAM






mumms, ser  inte så gott ut, de är sallad o skinka !

deppinlägg

Det är jobbigt att börja på ny kula i sitt liv, när man är van vid något/någon så länge. Sen blir allt nytt helt plötsligt. Att ha någon vid sin sida, och att älska någon är underbart. Men man måste stå på sina egna ben själv någon gång. Jag har inte gjort de på ett bra tag. Och jag hoppas jag blir en gladare starkare människa. Imorgon kan man säga att jag börjar på ett nytt kapitel i mitt liv. Själv. Sen kan man aldrig bestämma framtiden. Just nu är allt bara suddigt för mig, känner mig så nere och förvirrad. Trodde aldrig att en person kunde sjunka så lågt. Men det är väl min tur att få hjärtat krossat. Livet är ju en bergodalbana. Ibland är de bra och ibland värre. Just nu är mitt mål att komma på fötter igen. Jag vet att jag kommer bli älskad och älska igen. Men en sak är säker mina kära, jag släpper inte in någon lika lätt igen. För detta är dock inte roligt. Men tiden läker alla sår? är det inte så man säger. Får väl de hur bra det funkar för mig. Hoppas alla ni där ute som älskar någon tar vara på det riktigt noga. Man ska väl ha tur att man uppnåt "kärlek" vid denna ålder.
 
Att det kunde kännas så bra att skriva av sig i en blogg trodde jag aldrig. Jag fatta mig inte riktigt på människor som hade blogg förut. Men de e helt OK ! Nu har jag ju det själv. Nej ni får ursäkta min depphet, men imorgon blir de bättre för då är de partäy !! på högnivå. Ska bli så packad så ja deckar. Neej men supa till det ska jag. det var faktiskt länge sen jag blev riktigt full. Har kört piano ganska många helger nu. Fattar inte varför? jag blir ändå alltid liiiika bakis. så får vi inte glömma att nästa vecka blir en ny vecka med hård träning!!

Sov gott alla söta !


RSS 2.0